Dames rijden naar de zee

Zaterdag 20 juni reden de C-kes naar de zee. Om 7u30 stonden Beireken, Benny, Langen Eric, Ann, Hilde, Nancy, Veronique, Rita V. en ikzelf klaar om richting Bredene te vertrekken, onder begeleiding van Guy, Dirk Daem en Joel. Het weer was ons goedgezind. De straten droogden op en de zon kwam er geregeld door.
De eerste 60 km verliepen vlot, op een klein akkefietje met de klikpedalen van Veronique na. Op een terrasje in Deinze gingen de rijsttaartjes en de Grimbergens vlot naar binnen. Alhoewel de vrouwen het eerder bij cola's en koffies hielden. Het was immers nog ver tot aan de zee.
Na een volgende pitstop in Wingene reden we door tot Oudenburg waar we nog 10 km van onze eindbestemming waren. Op een gezellig terrasje kon iedereen genieten van een lekkere trappist of biertje en konden we onze magen vullen.
Na 130 km bereikten we dan de camping in Bredene waar we met de chauffeurs hadden afgesproken. Iedereen was blij dat we de zee hadden bereikt en dat de rit zo goed was verlopen. Het was een leuk dagje dat zeker voor herhaling vatbaar is.
Nog een dankwoordje aan Brigitte die ons de ganse dag heeft gevolgd met haar wagen en die zelfs tussen betonblokken reed om ons te kunnen blijven volgen en ook bedankt aan Dirk Danneels, Kristof en Jolien om ons te komen ophalen in Bredene en aan Dirk Daem om de mooie rit uit te stippelen.