Nieuwe uitrusting 2017 - 2019

De finale versie voor heren A en B. De dames en heren D rijden met magenta rood, maar daarvan is geen juiste elektronische kleurweergave beschikbaar.
Alvast nog prettige feesten, een goede gezondheid en veel fietsplezier in 2017!

Het bestuur

Algemene ledenvergadering 2016

De algemene ledenvergadering gaat door op vrijdag 4 november om 20h in het zaaltje bij Carla aan de kerk te Nieuwenhove (voor wie dat nog niet wist zijn).

Agenda:
- Welkomst woord
- 2-daagse 23/24/25 2017 juni in de Champagnestreek
- Kassaverslag
- Enquête: uw mening over uitstappen, souper, engagement bij organisaties, activiteiten 2017 …..
- Kledij 2017 - 2019
- Activiteitenkalender 2017
- Inschrijvingen 2017

Het bestuur

winterritten zondag 9h vertrek bij Carla

Traditioneel worden er winterritten gereden met vertrek op zondag bij Carla om 9h.
Onze dames zijn al véél moderner en die rijden op zaterdag en spreken af via WhatsApp, kwestie dat er niemand alleen staat om te vertrekken.

Damesploeg rijdt naar het atomium

Onze damesploeg is intussen uitgegroeid tot de grootste groep van WTC Nieuwenhove. Er werd dit seizoen zelfs een rit georganiseerd naar het Atomium. Valt het op dat er meerdere mannen mee rijden? Daar zijn tal van redenen voor: een gezegende leeftijd van 10x7, "from Zero to Hero" programma, parcourskennis, platte banden vervangen, wat fysieke steun als iemand "doef" zit en last but not least: de vele gevarieerde culinaire hoogstandjes na de rit.

Bergkoning 2016

De bergkoning 2016 is gekend!

Toch ook een vraagje: als Steve een selfie neemt, is dat dan een Stelfie?

Erik wordt 70

Erik is deze maand 70 geworden en dat hebben de dames van wtc Nieuwenhove goed gevierd.
Met een bevoorading tijdens de rit, bij de langen thuis (en de frieteuse werkte).
En na afloop van de rit was er een lekkere BBQ.
Met trots mogen we dan ook medelen dat we de langen hebben kunnen overtuigen om zijn contract bij onze club te verlengen met 3 jaar.

Vraagje familiedag

Voor de heel attente deelnemers aan de wandeltocht van de familiedag; waar is deze foto genomen? Straat + gemeente. Een koppel vroeg aan de laatste 5 passanten van de wandelende bende om een gietijzeren bad langs een steile smalle trap naar de badkamer op het verdiep te brengen. Beloning; een extra bevoorrading! Zelf gemaakte wijn (appel en kriek) of ne Jupiler van 33.

Start dames 2016

Het seizoen 2016 is gestart in droog weer voor de dames.

Arne wint in Opwijk

Dat Arne koersen wint, dat zijn we intussen gewoon. Maar zondag was het zijn eerste wedstrijd bij de junioren. Er stonden 108 renners aan de start te Opwijk. Arne miste de boot niet en was mee met de goede onstnapping van 9 renners, waaronder 4 van dezelfde ploeg. Niemand kon echter ontsnappen en er werd gesprint voor de eerste plaats. Arne reed een perfecte sprint en snelde in de laatste 50 meter naar de eerste plaats. Dikke proficiat Arne en dat er nog veel zeges mogen volgen dit jaar!!!

2016

Het bestuur van WTC Nieuwenhove wenst iedereen prettige feesten en veel mooi fietsweer in 2016.

Ook een oprechte dank aan onze damesploeg om te willen poseren voor de nieuwjaarsfoto!

Winterritten 2015-2016

Het seizoen 2015 werd afgesloten in schitterend weer met de intussen traditionele dropping. Voor de eerste keer namen ook damesploegen deel. Ann en Veronique waren de winnaars bij de dames (onder deskundige begeleiding van Dirk Daneels). Jo en Bram schoten de hoofdvogel af bij de heren.

Maar dat betekent niet dat we stil gaan zitten de komende maanden! Tot eind februari 2016 worden er winterritten gereden op zondagmorgen door de heren. Vertrek om 9h bij Carla.

Bram op het podium in Wanzele

Bram heeft zondag 13 september een derde plaats behaald in Wanzele. Hoewel er maar 11 deelnemers waren, kan je niet zeggen dat hij tegen pannenkoeken gekoerst heeft: de koers van 97 km is afgehaspeld aan een gemiddelde van 43 km/h. De kampioen van België (2de) en de kampioen eerstejaars junioren Vlaams-Brabant (5de) waren er ook aanwezig.

Picon Vin Blanc Route

Een tweede foto van op Franse bodem.

A-ploeg de Franse grens over

Zondag 6 september reden de A's voor de tweede maal dit seizoen naar Bon Secour, net over de Franse grens. Een parcours uitgestippeld door Geert. De 5 moedige pedaalridders die de 109 km afhaspelden: Benny, Arne (fotograaf), Jo, Johan en Jurgen. Omdat bij parcoursbouwer Geert deze rit hem steeds aan Picon Vin Blanc doet denken, staat deze rit bij de A's bekend als de Picon Vin Blanc Route.

Arne Marit in de Radjugendtur

Arne Marit rijdt met de Belgische nationale ploeg voor nieuwelingen de Radjugendtur in Oostenrijk van 9 tot 14 augustus 2015.

De eerste dag waren ze 7de in de ploegentijdrit.

10 augustus werd Arne 15de (van 138 deelnemers) in de eerste rit en daarmee tweede Belg. Een prima resultaat, proficiat Arne!

Wil je de uitslagen volgen van Arne? Dat kan op volgende website, klik dan links op een gereden Etappe en dan op "Ergebnisse" voor de resultaten.

Dames rijden naar de zee

Zaterdag 20 juni reden de C-kes naar de zee. Om 7u30 stonden Beireken, Benny, Langen Eric, Ann, Hilde, Nancy, Veronique, Rita V. en ikzelf klaar om richting Bredene te vertrekken, onder begeleiding van Guy, Dirk Daem en Joel. Het weer was ons goedgezind. De straten droogden op en de zon kwam er geregeld door.

BBQ WTC Nieuwenhove - 7 juni 2015

De weergoden hadden we alvast mee tijdens onze 19de editie.

Alle leden en partners gaven terug het beste van zichzelf op onze traditionele jaarlijkse barbecue die steeds de eerste zondag van juni georganiseerd wordt.

Qua betalende inschrijvingen heeft onze wielerclub dit jaar alle vorige edities overtroffen: 650 !

Namens het bestuur van WTC Nieuwenhove een gemeende dankjewel aan iedereen die geholpen heeft om er ook dit jaar terug een success van te maken. Uiteraard bedanken wij ook iedereen die komen eten is voor de financiële steun.

Roodkapje en de zeven bergskes...

Beste B'kes,
Zondag 31 mei staat mijn rit " Roodkapje en de zeven bergen " op het programma. Wij fietsen zoveel mogelijk langs autoluwe wegen maar toch moeten er een paar grote steenwegen gekruist worden, opletten dus.
Wat mogen jullie verwachten; via Pollare, flierendries - Meerbeke en Pamel bereiken we Wambeek , waar <'t hol > overwonnen dient te worden. Vervolgens doen we Dilbeek , Snikberg, en Schepdaal aan waar de Keperenberg ligt te wachten op een splijtende demarage van ....

Verkenning rit Hennuyères

Op 1 mei ben ik met Jan mijn rit gaan verkennen naar Hennuyères. We rijden door verschillende bossen, waaronder dat van Halle.
Het was laveren tussen de vele wandelaars in het Hallerbos, dat getooid was met een prachtig tapijt van wilde Hyacinten.
En het was te mooi om er geen foto van te nemen!

Enjoy

2015

WTC Nieuwenhove wenst alle leden en sympathisanten een gezond, veilig en gelukkig 2015.

Een jaar met prachtig fietsweer, veel vriendschap en ontspanning na de inspanning.

Het bestuur

Pagina's

Subscribe to WTC-Nieuwenhove RSS